Song Joong-Ki & Lizzy

Song Joong-ki

Yakışıklılığıyla Güney Kore'de çiçek çocuk olarak bilinir. 19 Eylül 1985 doğumlu olduğundan Kwang-soo ile yaşıt ve onun gibi bir aktördür. Kwang-soo ile yakın arkadaşlardır. Joong-ki Running Man'den ayrıldığı 41.ci bölümde duygusal bir konuşma sonrası kendisiyle birlikte Lee Kwang-soo ve Song Ji-hyo'da ağlamıştı. Song Ji-hyo ile aynı soyadı taşımasından dolayı onlara Song Siblings denildi. Ji-hyo ve Joong-ki abla (unni)-kardeş ilişkisine benzer derin bir ilişkileri vardı. 15ci bölümde Joong-ki'nin Ji-hyo'yu yanağından öpmesi Gary'yi efkarlandırmıştı. Veda konuşması sonrası Gary bundan bahsederek ve Joong-ki'nin gitmesiyle Ji-hyo'nun kendisine kaldığını söylemesi bir anda herkesi güldürmüş ve neşelendirmişti. :)

Song Joong-ki Running Man'den 41ci bölümde iş yoğunluğundan ayrılsa bile ilerleyen bölümlerde konuk olarak Running Man'e katılmaya devam ederek Running Man ailesinden biri olduğunu gösterdi. Joong-ki'nin olduğu bölümlerde kendisi strateji ve bulmaca oyunlarında akıllı analizleri ve çözümlerde diğer üyelere göre daha güçlü idi. Ama bu zekiliği ve yakışıklılığıyla özellikle Running Man kadın fanlarının gözdesi olmuş ve ayrıldığından yıllar sonra bile geri dönmesi talep edilmekte. Song Joong-ki'ye Running Man'de verilen takma isimler ise şunlar;

  • Flower Joong Ki, Flower boy: Yakışıklı olmasından dolayı çiçek çocuk lakabı verilmiştir.
  • Brain Joong Ki: Strateji ve bulmaca gibi oyunlarda gösterdiği üstün zeka sonrası verilmiş lakaptır.
  • Active Young Man: Running Man'de sürekli yeni şeyler denemeyi sevdiği için Aktif genç adam anlamına gelen bu lakap kendisine takılmıştır.
  • Song Sibling: Song Ji-hyo ile aynı soyadı taşıdığı ve abla kardeş ilişkisi olduğu için kendilerine verilmiş isimdir.

Lizzy

Lizzy; Running Man'e ilk olarak konuk olarak katılmış ve 18ci bölümde as kadroya dahil edilmişti. 31 Temmuz 1992 doğumlu olan Lizzy'nin gerçek adı Park Soo-Young'tır. After School kız grubunun bir şarkıcı üyesidir. Running Man'de olduğu sekiz bölümde yeteri kadar kendisini gösterememiştir. Lizzy'nin Running Man'den ayrılmasının nedeni ise grubu After School'un yoğun tempolu aktiviteleri olmasından dolayı kariyerine odaklanmak istemiştir.

Busanlı olduğu için konuşma aksanında hafif ağız şivesi farkedildiğinden Lizzy'ye Running Man'de Busan Girl (Busan kızı) lakabı konulmuştur.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: