Ağustos ayında çekimlere başlayacak Running Man’in Çin Versiyonu


Sbs varyete şov Running Man’in Çin versiyonu yapılacağı onaylandığı haberlerinden sonra planlandığı gibi varyete şovun yapımı başlayacak.

Çin eğlence haberlerine göre, “Hurry, brother”(Acele et, kardeş!) diye adlandırılan Running Man’in Çin versiyonun 8 Haziran'da sunumu gerçekleştirildi. Bölümleri için şova Ağustosta başlanacağı söylendi.

Mayısta yayınlanan haberlerde, SBS Running Man’in Çin versiyonu için tercih ettikleri teklif sahibi olarak Zhejiang uydu televizyonunun seçildiği açıklandı. Yapım sunumunun dün gerçekleşmesine rağmen, yapımın başlayacağı ve bu yapımın ortak kore ve çin üretimi olacağı açıklandı.

“Running man” PD Jo Hyo Jin ve Çinli actor Deng Chao üretim sunumunu tanıttı. Deng Chao kore yapımındaki Yoo Jae Suk gibi şovun ana Mc’si olacak. Running Man’in oyuncuları, Yoo Jae Suk, Ji Suk Jin, Kim Jong Kook, Haha, Gary ve Lee Kwang Soo dahil Running man’in çin versiyonu sunumu sırasında gösterilen bir video mesaj ile Çin yapımına desteklerini gönderdi.

PD Jo Hyo Jin röportajında; “ Ben biraz şaşırdım. Ben onların bizi bu kadar hoş karşılayacağını bilmiyordum. Endişelerime rağmen , sorumluluk alacağım ve en iyisini yapacağım.” dedi.

Bu arada, Çin yapımcı şovun Kore yapımının nasıl olduğunu görmek için haziranda Kore’ye gittiği bildirildi. Gösterinin özel bir Kore yapımı için Running Man’in Çin versiyonunun yıldızlarını getirme planları da var. Running Man Çin versiyonu bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Haber için çevirmenlerimizden Neslihan Özel arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: