Leessang ve Running Man Gary

Leessang hiphop ikilisinden rapçi Gary, heyecan verici ‘Running Man’ etkisiyle karşılaştı. Gary’nin fan buluşması yurtdışında popülerliğini kanıtlayan Kim So Hyun’un ki kadar etkileyiciydi.

Çinli bir CFP’ye göre Gary fan buluşmasını Hong Kong’ta ki bir alışveriş merkezinde düzenledi ve hayranlarıyla bir araya geldi. Alışveriş merkezinin ilk iki katı Gary’i görmek isteyen hayranları ile dolup taştı.

Gary, sahnede yürüdüğü zaman başta genç kızların olmak üzere çığlıklar yükseldi. Söylediği her söze, yaptığı her harekete karşılık verdiler. Gary, sahneye çıkmadan önce Kanton Çincesiyle ‘Merhaba’ ve ‘seni Seviyorum’ demeyi öğrenmiş. Gary, fanlarının gösterdiği sevgiye bu sözlerle karşılık verdi ve sahneden kalabalığa yürüyerek onlarla birlikte fotoğraf bile çekildi.

Aynı zamanda 7 haziranda Hong Kong’ta ‘Gary Etkisi’ havaalanında görülmekte. Fanları, Gary hakkında bilgi alıp onunla tanışabilmek için havaalanına gittiler. Havaalanını aynı bir ‘idol’ veya ‘Hallyu yıldız’ geliyormuşcasına kalabalıktı. Birçok bayan fanı, hayvan kostümü giyip ellerindeki pankartlara ‘Seni istiyorum Gary’ ve ‘Çiçek Çocuk Gary’ yazarak Gary’nin dikkatini çektiler.

SBS’nin Running Man programı sayesinde Gary, birçok Çinli hayran kazandı. Gary’nin Jung İn ile yaptığı yeni şarkısı ‘Your Scent’ 27 mayısta çıktığında Çin’in popüler sitesi Weibo’da ilk gün birinci sıraya yerleşmişti.

Çevirmen ekibimizden Merve Enterili arkadaşımıza çevirisi için teşekkür ederiz.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: